Wie ben ik?

Martine du Floo. Foto Leontien Verhoeff

Ik ben Martine du Floo. Mijn leven staat in het teken van beweging. Lichamelijke beweging helpt mij om krachtig in het leven te staan. Het zorgt voor balans. Maar beweging staat ook voor geestelijke groei. Ontdekken welke mogelijkheden er zijn om natuurlijk gezond te worden en te blijven. Het is mijn overtuiging dat mens, dier en natuur optimaal functioneren als ze in harmonie samenleven en samen bewegen.

Beweging en dans

Ik heb ruim 30 jaar ervaring als beweegcoach en als danser. Daarnaast ben ik klassiek homeopaat voor mens en dier en cranio sacraal therapeut paard. Wilt u daarover meer informatie kijk dan op http://www.martinedufloo.nl

Ik verzorg regelmatig activiteiten op het gebied van beweging en dans. Recent nog was ik de initiator achter de corona kilo challenge Leusden en bracht ik verschillende sport – en health centra samen om deze challenge tot een succes te maken.

In het kader van het bedenken van een vervolg van deze “quick-start” heb ik het traject blijf-bewegen-blijf-fit opgestart.