Theaterproducties voor consument en bedrijven

Presentatie en hulp hierbij helpt zelfvertrouwen een boost te geven. Verder is samenwerking om tot een goed eindproduct te komen een item van alle tijden. Dat is de kern van mijn producties.

Ik organiseerde regelmatig (theater) producties op het gebied van dans en musical. Diverse leeftijden en niveaus versterkten elkaar zodanig dat het eindproduct een succes was. Sta in je kracht en dan kan je SAMEN iets moois creëren.

Ook bedrijven die samenwerking een boost willen geven hebben regelmatig van mijn diensten gebruik gemaakt.

THE WIZZ

Als eindproduct van de opleiding dans en musical verzorgde ik de productie van onder anderen ’the Wizz’. Deze uitvoering werd in theater de Flint te Amersfoort gepresenteerd. De jongste deelnemer van 5 jaar en de oudste 72. Er stonden in totaal 125 dansers/zangers en spelers op het podium.

Deze productie was een eindvoorstelling waaraan dansers en deelnemers aan een musicalopleiding ‘acte de presence’ gaven. De dansen waren een combinatie van modern dance, streetdance en musicaldance.

Indrukken the Wizz theater de Flint Amersfoort

OLIVER

De musicalopleiding Oliver werd afgesloten met een productie in theater de Lampegiet te Veenendaal.

Ook hier waren diverse leeftijden en niveaus vertegenwoordigd en was er een samenwerking met toneelgezelschap ‘de Plankeniers’ Naarden en verschillende professionele zangers en spelers. Totaal stonden er 90 showmensen op het podium van 5 tot 78 jaar.

Opnieuw een samenwerking die een geweldig resultaat opleverde. Leren van elkaar en versterken daar waar nodig.

Indrukken musical Oliver in theater de Lampegiet Veenendaal

Productie dans, mode en scholen

Opdracht Telekids Zeist

DanZation Telekids groep Zeist.

Na een musical seizoen top gepresteerd te midden van ongeveer 200 collega spelers, zangers en dansers van diverse niveaus uit alle windrichtingen van Nederland.

Locatie theater t Spant in Bussum.

Interesse in het organiseren van een musical en/of dansopleiding en eindpresentatie voor een groep, school of uw bedrijf?

Mail voor informatie: info@martinedufloo.nl